Hyppää sisältöön

Ajankohtaista

Uutisia

Rakennustyömaa
KEINOn vähähiilisen rakentamisen kehittäjäryhmä pilotoi neljää hanketta 23.6.2021
KEINO-osaamiskeskus etsi touko-kesäkuussa julkisia rakennushankkeita vähähiilisen rakentamisen kehittäjäryhmään. Haussa oli pilottikohteita, jotka tavoittelevat vähähiilisyyttä muun muassa hiilijalanjäljen avulla. Pilottiryhmään valittiin yhteensä neljä kohdetta Mikkelistä, Lahdesta, Akaalta ja Kotkasta. Kaikki valitut kohteet edustavat päiväkoti- ja koulurakentamista.
Lue lisää
Laura Saikku
Tavoitteet, toimet ja seuranta kuntien ja maakuntien ilmastotyön keskiössä 22.6.2021
Suomen kuntien päästöt laskivat 5,5 prosenttia vuonna 2019. Suunta on oikea, mutta vauhtia pitää vielä kiristää. Kaikki hyvät käytännöt ja muiden kuntien tarjoamat opit kannattaakin viimeistään nyt ottaa käyttöön.
Lue lisää
Twitterkampanja
#Talousjailmasto nousi Twitterissä päivän vaikuttajaksi 9.6.2021
Canemure-hankkeessa järjestetty laaja Twitter-kampanja onnistui vaikuttamaan päivän vaalikeskusteluun ja kampanjan tunnus #talousjailmasto nousi kampanjapäivänä 24.5. yhdeksi suosituimmista aihetunnisteista. Vaikuttavuus perustui kuntien ja kaupunkien, järjestöjen, tutkimuslaitosten ja Twitter-vaikuttajien aktiiviseen twiittaamiseen ja re-twiittaamiseen.
Lue lisää
Puolanka
Puolangalla kehitetään kainuulaista biokaasuntuotantoa ja jätteiden kiertoa 3.6.2021
Kainuussa alkaa ensimmäisen biokaasulaitoksen rakentaminen osana laajempaa Biokeskus-hanketta. Laitoksella on tarkoitus tuottaa noin 700 tonnia kaukolämpöä puolankalaisten yhdyskuntajätteistä ja korvata näin fossiilisten polttoaineiden käyttöä.
Lue lisää
Lisää uutisia
Julkaistu 26.4.2019 klo 12.20, päivitetty 25.3.2020 klo 13.30
  • Tulosta sivu