Hyppää sisältöön

Ajankohtaista

Uutisia

img
Lisää ymmärrystä ICT-alan ilmastovaikutuksien arvioimiseen tarvitaan 12.8.2020
ICT-päätelaitteisiin, kuten tietokoneisiin ja puhelimiin, samoin kuin esimerkiksi datakeskuksiin kuluu paljon materiaaleja ja materiaalivirtojen ennustetaan yhä kasvavan. On tarpeen lisätä ymmärrystä alan ilmastovaikutuksista, jotta kuluttajat hankkisivat ympäristöystävällisempiä laitteita sekä käyttäisivät ja kierrättäisivät niitä ympäristön huomioon ottaen.
Lue lisää
Aurinkopaneelit
Aurinkovoimaa taloyhtiöön hyvityslaskentamallilla – vinkit hankintaan 3.8.2020
Lainsäädäntö mahdollistaa aurinkosähkön yhteisvoimalat ja hyvityslaskennan taloyhtiöille vuoden 2021 alusta alkaen. Kokosimme vinkkejä aurinkopaneelien yhteishankintaan hyvityslaskentamallilla.
Lue lisää
img
Kuntapäättäjät kaipaavat lisää tietoa ilmastotoimien vaikuttavuuden arviointiin 20.7.2020
Enemmistö suomalaisista kuntapäättäjistä kannattaa kuntien ilmastotoimia, mutta todisteita niiden vaikuttavuudesta kaivattaisiin lisää. Kuntapäättäjät pitävät suurinta osaa kuntien ilmastotoimista vain jokseenkin vaikuttavina. Eniten kannatusta saavat toimet, joiden arvioidaan olevan vaikuttavimpia.
Lue lisää
Maastopyöräilijä
Pohjois-Karjala Hinku-maakunnaksi 23.6.2020
Pohjois-Karjalasta tuli kesäkuussa Suomen viides Hinku-maakunta. Maakunta on jo pitkään tehnyt ilmastoyhteistyötä ja toteuttanut yhteisiä ilmastonmuutoksen hillinnän hankkeita alueen kuntien kanssa.
Lue lisää
Lisää uutisia
Julkaistu 26.4.2019 klo 12.20, päivitetty 25.3.2020 klo 13.30
  • Tulosta sivu