Hyppää sisältöön

Ajankohtaista

Uutisia

Vaisalän pääkonttori
Kestävän työmatkaliikkumisen hyötyjä - Case Vaisala Oyj 25.1.2023
Vaisala selvitti, mitä työsuhdematkalipun, lihasvoimaisen kilometrikorvauksen tai maksullisen pysäköinnin käyttöottaminen kustantaisivat rahassa, terveydessä ja ympäristössä.
Lue lisää
Tien päällystämistä
Urakkakohtainen ympäristösuunnitelma on merkittävä keino päällystystöiden ilmastokestävyyden edistämisessä 25.1.2023
Merkittävien ilmasto- ja ympäristövaikutusten pienentämiseksi Helsingissä tarkasteltiin kaupungin rakentamispalvelulaitos Staran vuosittain kilpailutettavia päällystystöitä. Kehitystyössä tavoiteltiin elinkaaren, kiertotalouden ja ilmastonäkökulman huomioimista entistä paremmin hankintakriteereitä hyödyntämällä.
Lue lisää
Aurinkopaneelit
Hinku-kunta Rauma investoi vahvasti energiatehokkuuteen 25.1.2023
Rauman kaupunki panostaa lähivuosina voimakkaasti energiatehokkuusinvestointeihin. Kaupunki edistää tällä hetkellä yhteensä 13 aurinkosähköhanketta. Näiden lisäksi työn alla on kaksi maalämpö- ja kaksi kaukolämpöhanketta, joissa luovutaan öljylämmityksestä ja suorasta sähkölämmityksestä. Kokonaisuus on poikkeuksellisen mittava kuntasektorilla.
Lue lisää
Kuntien talousjohtaminen_kuvituskuva
Ilmasto- ja talousjohtamisen malli kaikille kunnille sovellettavaksi 25.1.2023
Resurssiviisaat Fisu (Finnish Sustainable Communities) -kunnat ovat yhdessä rakentaneet mallin ilmasto- ja talousjohtamisen kytkemiseksi. Tämä tarjoaa kaikille kunnille apua siihen, kuinka ilmastotyö käytännössä sovitetaan kunnan vuosittaiseen taloussuunnitteluun ja -seurantaan.
Lue lisää
Lisää uutisia
Julkaistu 26.4.2019 klo 12.20, päivitetty 25.3.2020 klo 13.30
  • Tulosta sivu