Hyppää sisältöön

IlmastoAreena-festivaali tuo kaikki äänet kuuluviin ilmastokeskusteluun

Uutinen 13.8.2021 klo 9.34
© IlmastoAreena

Suomen merkittävin ilmastofestivaali IlmastoAreena pyörähtää käyntiin Iissä perjantaina 20.8 puoliltapäivin. Areenan teemana on tänä vuonna kuluttajan hiilijalanjäljen muodostuminen.

Kaksipäiväisessä tapahtumassa voivat päättäjät, elinkeinoelämän edustajat, tutkijat, taiteilijat ja kansalaiset tavata toisiaan ilmastokeskustelun merkeissä. Areenan ohjelma on erittäin monipuolinen, ja siellä on mahdollisuus kuulla muun muassa Pauli Aalto-Setälän, Veikka Gustafssonin, Emmi Itärannan ja Jaakko Kuusiston puheenvuorot. Areenan ensimmäinen päivä päättyy puoluejohdon tenttiin aiheena vihreät työpaikat ja kasvu.

Kuntien ilmastobrunssi siirtyy verkkotapahtumaksi

IlmastoAreenan pääyhteistyökumppani Suomen ympäristökeskus järjestää ennen varsinaisen festivaalitapahtuman alkua perjantaina 20.8.2021 klo 10-12 kuntatoimijoille suunnatun ilmastobrunssin. Koronatilanteen takia brunssitapahtuma siirtyy kokonaan verkkotapahtumaksi.

Verkkobrunssilla on luvassa lyhyitä tietoiskuja ajankohtaisista ilmastoaiheista, kuten vähäpäästöisestä energiantuotannosta, kiertotaloudesta, luonnon monimuotoisuuden parantamisesta ja viestinnästä. Verkkobrunssilla osallistujien on mahdollista keskustella ja verkostoitua helposti tarkoitukseen räätälöidyn nettialustan kautta.

Lisätietoja:

IlmastoAreena-tapahtumasta:
Vastaava tuottaja Hanna Lahti, Iin Micropolis Oy, etunimi.sukunimi@micropolis.fi, puh. 040-1306143

Kuntien ilmastobrunssi -tapahtumasta:
tutkimusinsinööri Teemu Ulvi, Suomen ympäristökeskus, etunimi.sukunimi@syke.fi, puh. 040-5717858


  • Tulosta sivu